JUNIOR GROUP SRL

Viziunea &
Misiunea noastra

Junior este mult mai mult decât o simplă companie – este un grup de firme dinamice ce operează în diverse domenii comerciale și de servicii, cu un angajament ferm față de satisfacerea nevoilor actuale și viitoare ale clienților noștri. Noi credem cu tărie că succesul unei companii stă în capacitatea sa de a oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate, iar acest principiu este fundamentul pe care ne-am construit activitatea.

Echipa noastră de management este dedicată stabilirii și menținerii standardelor de lucru ridicate, asigurându-se că fiecare aspect al afacerii noastre respectă cele mai înalte standarde de calitate și integritate. Promovăm o cultură a transparenței complete în toate relațiile noastre, comunicând deschis și sincer cu toți cei implicați în activitatea noastră.

Suntem conștienți de importanța adaptabilității în mediul de afaceri în continuă schimbare și suntem hotărâți să ne adaptăm și să fructificăm toate oportunitățile care se ivesc pentru a ne îmbunătăți continuu serviciile și pentru a satisface nevoile clienților noștri în cea mai mare măsură posibilă. În același timp, suntem fermi în credința noastră că succesul nostru trebuie să contribuie la îmbunătățirea situației economice și a climatului de afaceri în piețele în care operăm.

Misiunea noastră este să folosim competențele dobândite în cadrul procesului nostru de pregătire profesională continuă pentru a crea acele experiențe care să stimuleze evoluția noastră și a partenerilor noștri. Ne angajăm să fim un motor de inovare și creștere, să căutăm mereu noi modalități de a ne perfecționa și de a aduce valoare adăugată atât în cadrul organizației noastre, cât și în colaborarea cu partenerii noștri.

Prin intermediul educației continue și a dezvoltării personale și profesionale constante, ne străduim să fim mereu în fruntea noilor tendințe și să fim în măsură să oferim soluții și servicii de cea mai înaltă calitate. Ne dorim să fim un punct de referință în domeniile în care activăm, inspirând și motivând atât echipa noastră, cât și comunitatea noastră de parteneri să își atingă potențialul maxim și să obțină succesul dorit.

În fiecare acțiune pe care o întreprindem, ne ghidăm de principiile noastre fundamentale de integritate, profesionalism și angajament față de excelență. Suntem hotărâți să fim mereu în căutarea celor mai bune practici și să fim lideri în domeniile noastre de activitate. Prin aceste eforturi continue, ne propunem să contribuim la creșterea și prosperitatea atât a organizației noastre, cât și a partenerilor noștri.

Evoluția continuă alături de oamenii care ne aleg, prin oamenii în care credem!

Suntem profund convinși că succesul nostru este strâns legat de succesul celor care ne aleg, de aceea punem o valoare deosebită în construirea și menținerea unor relații de încredere și respect reciproc cu clienții noștri. Ne străduim să fim mereu prezenți și receptivi la nevoile lor în schimbare și să fim un partener de încredere în călătoria lor spre realizarea obiectivelor.

În același timp, suntem dedicați susținerii și încurajării oamenilor din echipa noastră. Credem cu tărie în potențialul fiecărui membru al echipei și suntem hotărâți să le oferim resursele, suportul și oportunitățile de dezvoltare de care au nevoie pentru a-și atinge potențialul maxim. Prin promovarea unei culturi organizaționale bazate pe încredere, colaborare și respect reciproc, ne asigurăm că fiecare membru al echipei noastre se simte valorizat și inspirat să contribuie la succesul comun.

În esență, credem că evoluția continuă alături de oamenii care ne aleg și în care credem nu este doar un obiectiv, ci și o călătorie fascinantă și plină de satisfacții. Suntem recunoscători pentru fiecare persoană care face parte din familia noastră și suntem dedicați să fim partenerii lor de încredere în toate etapele drumului lor către succes.

ECHIPA NOASTRĂManagementul firmei
https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/02/12191158_899603576773507_8479935837561505565_o-1.jpg
DIRECTOR TEHNIC

Adrian Coandă

Directorul Tehnic al grupului de firme Junior este o prezență dedicată și influentă, cu o vastă expertiză în domeniul tehnologic și al gestionării proiectelor. Cu o pasiune pentru inovație și o abordare pragmatică, acesta este responsabil de coordonarea și implementarea inițiativelor tehnice și de dezvoltare în cadrul grupului de firme Junior. Având o viziune clară asupra tendințelor tehnologice și a nevoilor pieței, Directorul Tehnic este o parte integrantă a echipei, colaborând strâns cu membrii săi pentru a se asigura că soluțiile tehnologice dezvoltate sunt nu doar eficiente, ci și inovatoare. Prin dedicarea sa către excelență și pasiunea pentru tehnologie, el contribuie la crearea unui mediu propice inovației.
adrian.coanda@junior.ro
0744 327 186
https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/02/foto-elena.jpeg
DIRECTOR EXECUTIV

Elena Coandă

Directoarea Executiva a grupului de firme Junior este o prezență dedicată, influentă și motivată, cu o vastă experiență în domeniul afacerilor și al managementului. Cu o viziune clară și o abordare strategică, aceasta este responsabilă de coordonarea activităților strategice și operaționale ale grupului de firme Junior. Conducând echipa cu determinare și pasiune, se asigură că misiunea este îndeplinită și că cele mai bune produse și servicii sunt oferite clienților. Prin conducerea sa inspirată și angajamentul față de excelență, doamna Elena Coandă aduce o contribuție semnificativă la succesul continuu și la dezvoltarea durabilă a grupului de firme Junior. Cu o viziune clară și o abordare strategică, ghidează organizația în direcția potrivită.
1logo
43d8db84-627c-4722-974f-5bc89859aabf
Hidroelectrica-exist-insolvencu_IPO
309159005_423522783245661_1094195842281471559_n
logo (1)
logo
received_450616850176876
sigla_cfr_fundal_transparent_200x92px
jurilovca
descărcare (1)
JUNIOR GROUP SRL

Serviciile noastre

Junior vă pune la dispoziție următoarele servicii:
SECURITATE
Consultanții noștri în IT și Securitate din cadrul Junior Group sunt experți în domeniul lor și sunt aici pentru a te ghida și a-ți oferi sfaturi personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor afacerii tale. Indiferent dacă ești în căutarea unor soluții IT eficiente, a unor strategii de securitate robuste sau a unui plan de implementare a tehnologiilor de ultimă generație, echipa noastră este pregătită să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta. Cu o vastă experiență în industrie și o înțelegere profundă a provocărilor din domeniul tehnologiei și securității, consultanții noștri sunt aici pentru a fi partenerii tăi de încredere în călătoria ta spre succes.
CONSULTANȚĂ
Suntem conștienți de complexitatea și dificultatea procesului de accesare a fondurilor europene. Înțelegem că este un domeniu care poate părea copleșitor și de aceea echipa noastră de consultanți specializați este aici pentru a vă oferi sprijinul necesar. Cu o experiență bogată și cunoștințe solide în domeniul accesării fondurilor europene, ne angajăm să vă oferim soluții reale și sustenabile. Fie că aveți nevoie de asistență în elaborarea și depunerea proiectelor, în identificarea oportunităților de finanțare sau în gestionarea eficientă a resurselor, suntem aici pentru a vă ghida pas cu pas.
ARHIVARE
În era digitală în continuă evoluție, arhivarea documentelor electronice este acum considerată o necesitate pentru fiecare afacere sau organizație. Conștienți de importanța gestionării eficiente a documentelor și de cerințele tot mai stricte ale reglementărilor din domeniu, ne străduim să oferim soluții de arhivare moderne și performante. Într-un mediu în care schimbările tehnologice și legislative se produc rapid, suntem angajați să rămânem la curent cu cele mai noi standarde și reglementări din domeniu, pentru a vă asigura că soluțiile noastre de arhivare sunt în concordanță cu cele mai recente cerințe.
DIGITAL PRINT
Digital Print, serviciul nostru de imprimare din cadrul Junior Group, este partenerul perfect pentru afacerea dumneavoastră, oferindu-vă nu doar servicii de înaltă calitate, ci și oportunitatea de a economisi timp și bani. Indiferent dacă aveți nevoie de pliante, broșuri sau reviste și cărți, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale afacerii dumneavoastră. Cu ajutorul tehnologiilor moderne și a echipamentelor de imprimare de înaltă performanță, ne asigurăm că materialele promoționale create pentru promovarea afacerii dumneavoastră sunt realizate rapid și eficient, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.
MONTAJ SISTEME FOTOVOLTAICE
La Junior Group, vă punem la dispoziție servicii complete de montaj sisteme fotovoltaice, pentru a vă ajuta să treceți la energia solară cu încredere și în mod eficient. Echipa noastră de specialiști în energie solară este aici pentru a vă ghida prin fiecare etapă a procesului, de la evaluarea inițială a locației și proiectarea sistemului, până la instalarea și punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic. Indiferent dacă sunteți un proprietar de casă, un dezvoltator imobiliar sau o întreprindere comercială, noi vă oferim soluții personalizate și adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Cu tehnologie de vârf și o atenție deosebită la detalii, vă asigurăm că sistemul fotovoltaic instalat va fi eficient si fiabil.
IT & C pentru companii si administratie
Într-o piață puternic competitivă în domeniul service-ului pentru echipamentele IT, relația cu clienții este de o importanță majoră. Încrederea acestora se bazează pe un cumul de factori, precum profesionalismul, promptitudinea, amabilitatea și dedicarea personalului nostru. Pentru a ne îndeplini sarcinile contractuale și pentru a menține serviciile la un nivel ridicat, acordăm o atenție deosebită angajaților noștri, care sunt permanent orientați spre succes și îmbunătățire continuă.
Suntem angajați în oferirea celor mai eficiente soluții disponibile pe piață pentru rezolvarea oricăror probleme legate de echipamentele IT ale clienților noștri.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CONTACTAȚI-NEPentru a lua legătura cu noi , vă rugăm să ne contactați la

Adresa
Constanța,
Strada Dumbrava Roșie, Nr. 59
Telefon
0241 698 832
0766 075 249
E-mail
office@junior.ro
secretariat@junior.ro
Sediu Junior Group

  Sediu Junior Group

  Abonează-te la Newsletter-ul nostru

   JUNIOR GROUP SRLSediu
   Constanta, Strada Dumbrava Rosie, Nr. 59
   Punct de lucru
   Constanta, Strada Sabinelor, Nr. 26
   Locul 1 in Top Profit Romania Microintreprinderi 2023, judetul ConstantaDomeniul 4741: Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate
   https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/02/banut-locul-1.jpg
   Urmareste-ne si peSocial Media
   JUNIOR GROUP SRLSediu
   Constanta, Dumbrava Rosie, Nr. 59
   Punct de lucru
   Constanta, Strada Sabinelor, Nr. 26
   Locul 1 in Top Profit Romania Microintreprinderi 2023, judetul ConstantaDomeniul 4741: Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate
   https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/02/banut-locul-1.jpg
   Urmareste-ne si peSocial Media

   2002-2024 Junior Group. Toate drepturile rezervate.

   2002-2024 Junior Group. Toate drepturile rezervate.