JUNIOR GROUP SRL

Serviciile Noastre

La Junior Group SRL, ne mândrim cu gama noastră variată de servicii specializate care acoperă diverse nevoi și cerințe ale clienților noștri. Printre serviciile noastre se numără:

IT & C

Într-o piață puternic competitivă în domeniul service-ului pentru echipamentele IT, relația cu clienții este de o importanță majoră. Încrederea acestora se bazează pe un cumul de factori, precum profesionalismul, promptitudinea, amabilitatea și dedicarea personalului nostru. Pentru a ne îndeplini sarcinile contractuale și pentru a menține serviciile la un nivel ridicat, acordăm o atenție deosebită angajaților noștri, care sunt permanent orientați spre succes și îmbunătățire continuă.
Suntem angajați în oferirea celor mai eficiente soluții disponibile pe piață pentru rezolvarea oricăror probleme legate de echipamentele IT.

Consultanță

Suntem conștienți de complexitatea și dificultatea procesului de accesare a fondurilor europene. Înțelegem că este un domeniu care poate părea copleșitor și de aceea echipa noastră de consultanți specializați este aici pentru a vă oferi sprijinul necesar. Cu o experiență bogată și cunoștințe solide în domeniul accesării fondurilor europene, ne angajăm să vă oferim soluții reale și sustenabile. Fie că aveți nevoie de asistență în elaborarea și depunerea proiectelor, în identificarea oportunităților de finanțare sau în gestionarea eficientă a resurselor, suntem aici pentru a vă ghida pas cu pas.

Arhivare

În era digitală în continuă evoluție, arhivarea documentelor electronice este acum considerată o necesitate pentru fiecare afacere sau organizație. Conștienți de importanța gestionării eficiente a documentelor și de cerințele tot mai stricte ale reglementărilor din domeniu, ne străduim să oferim soluții de arhivare moderne și performante. Într-un mediu în care schimbările tehnologice și legislative se produc rapid, suntem angajați să rămânem la curent cu cele mai noi standarde și reglementări din domeniu, pentru a vă asigura că soluțiile noastre de arhivare sunt în concordanță cu cele mai recente cerințe.

Panouri fotovoltaice

La Junior Group, vă punem la dispoziție servicii complete de montaj sisteme fotovoltaice, pentru a vă ajuta să treceți la energia solară cu încredere și în mod eficient. Echipa noastră de specialiști în energie solară este aici pentru a vă ghida prin fiecare etapă a procesului, de la evaluarea inițială a locației și proiectarea sistemului, până la instalarea și punerea în funcțiune a sistemului fotovoltaic. Indiferent dacă sunteți un proprietar de casă, un dezvoltator imobiliar sau o întreprindere comercială, noi vă oferim soluții personalizate și adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. Cu tehnologie de vârf și o atenție deosebită la detalii, vă asigurăm că sistemul fotovoltaic instalat va fi eficient si fiabil.

Digital Print

Digital Print, serviciul nostru de imprimare din cadrul Junior Group, este partenerul perfect pentru afacerea dumneavoastră, oferindu-vă nu doar servicii de înaltă calitate, ci și oportunitatea de a economisi timp și bani. Indiferent dacă aveți nevoie de pliante, broșuri sau reviste și cărți, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții personalizate, adaptate nevoilor și cerințelor specifice ale afacerii dumneavoastră. Cu ajutorul tehnologiilor moderne și a echipamentelor de imprimare de înaltă performanță, ne asigurăm că materialele promoționale create pentru promovarea afacerii dumneavoastră sunt realizate rapid și eficient, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Securitate

Consultanții noștri în IT și Securitate din cadrul Junior Group sunt experți în acest domeniu de activitate și sunt aici pentru a te ghida și a-ți oferi sfaturi personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor afacerii tale. Indiferent dacă ești în căutarea unor soluții IT eficiente, a unor strategii de securitate robuste sau a unui plan de implementare a tehnologiilor de ultimă generație, echipa noastră este pregătită să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru protejarea afacerii tale. Cu o experiență vastă în industrie și o competență profundă în domeniul tehnologiei și securității, consultanții noștri sunt aici pentru a fi mai mult decât simpli furnizori de servicii. Misiunea noastră este să te sprijinim în atingerea obiectivelor tale.
JUNIOR GROUP SRLSediu
Constanta, Strada Dumbrava Rosie, Nr. 59
Punct de lucru
Constanta, Strada Sabinelor, Nr. 26
Locul 1 in Top Profit Romania Microintreprinderi 2023, judetul ConstantaDomeniul 4741: Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate
https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/02/banut-locul-1.jpg
Urmareste-ne si peSocial Media
JUNIOR GROUP SRLSediu
Constanta, Dumbrava Rosie, Nr. 59
Punct de lucru
Constanta, Strada Sabinelor, Nr. 26
Locul 1 in Top Profit Romania Microintreprinderi 2023, judetul ConstantaDomeniul 4741: Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate
https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/02/banut-locul-1.jpg
Urmareste-ne si peSocial Media

2002-2024 Junior Group. Toate drepturile rezervate.

2002-2024 Junior Group. Toate drepturile rezervate.