JUNIOR GROUP SRLSOLUȚII DE
SECURITATE

Siguranța ta și a bunurilor tale este cea mai importantă pentru noi la Junior. Suntem dedicați să oferim soluții avansate și eficiente pentru a te proteja împotriva unei game variate de amenințări. Indiferent dacă este vorba despre securitatea locuinței tale, protejarea afacerii sau implementarea unor sisteme complexe de supraveghere video și acces controlat, avem expertiza și tehnologia necesară pentru a răspunde nevoilor tale unice.

Echipa noastră de specialiști este aici pentru a-ți oferi consultanță personalizată și pentru a găsi soluții adaptate exact nevoilor și cerințelor tale. Ne concentrăm pe utilizarea celor mai avansate tehnologii disponibile pentru a-ți oferi un nivel ridicat de siguranță și liniște.

Indiferent de complexitatea proiectului sau dimensiunea spațiului pe care dorești să-l protejezi, la Junior avem resursele și cunoștințele necesare pentru a crea soluții personalizate și fiabile. Contactează-ne astăzi pentru a afla cum putem să contribuim la asigurarea siguranței tale și a bunurilor tale prețioase!

Securitatea informației
Prin intermediul unui pachet de servicii oferite clienților noștri asiguram creșterea nivelului de securitate a informațiilor existente în interiorul organizației sau în relațiile cu alte organizații.Societatea dispune de un colectiv de specialişti cu o bogată experienţă în domeniul securităţii, gestionării şi protecţiei informaţiilor, pe baza căreia poate oferi soluţii eficiente pentru rezolvarea oricăror probleme subsecvente, indiferent de complexitatea acestora.
Evaluare de risc la securitatea fizică
Analiza de risc la securitatea fizică constituie fundamentul adoptării măsurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor și valorilor prevăzute de lege, transpuse în planul de pază și proiectul sistemului de alarmare. Analiza de risc la securitatea fizică se materializează prin documentația întocmită în cadrul procesului standardizat de management al riscului, prin care se determină, în mod dinamic, măsurile necesare și aplicabile pentru încadrarea riscurilor de securitate la niveluri acceptabile.
Sisteme antiefracție
Pornind de la sisteme de securitate pentru aplicații rezidențiale sau de firmă până la sisteme complexe pentru aplicații instituționale sau industriale Junior poate oferi soluția tehnică completă pentru implementare, respectiv consultanță, proiectare, furnizare, instalare și întreținere (service) a echipamentelor montate.Activitățile de service constituie una din componentele importante ale activității noastre, pentru toate echipamentele montate.
Sisteme de control acces
Scopul sistemului de control acces este acela de a selecta și ordona mișcarea persoanelor în interiorul unor arii definite, prin verificarea autorizatiei de trecere a fiecărei persoane.
Cu ajutorul sistemului de control acces se poate crea o bază de date pentru pontaj.
Sisteme detecție și alarmare incendiu
Sistemele de detectare și alarmare împotriva incendiilor sunt dispozitive esențiale pentru protejarea vieții și a proprietății împotriva pericolelor incendiilor. Aceste sisteme sunt proiectate pentru a detecta fumul, căldura sau alte semne ale unui incendiu într-o clădire și pentru a emite avertismente sonore și vizuale pentru a alerta ocupanții și pentru a iniția acțiuni de evacuare sau de combatere a incendiului
CCTV (SISTEME DE TELEVIZIUNE ÎN CIRCUIT ÎNCHIS)
Securitatea completă a obiectivelor nu poate fi asigurată fără o supraveghere video eficientă, care să permită, atât monitorizarea în timp real a evenimentelor și persoanelor suspecte, cât şi înregistrarea imaginilor video, în scopul verificărilor ulterioare și furnizării de probe în instanță.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/03/65956531_2715926601754954_3764014105904545792_n-1.jpg
JUNIOR GROUP SRL

Montarea sistemelor de securitate de către Junior Group aduce o serie de beneficii semnificative, garantând o protecție completă și eficientă pentru clienții noștri.
Iată câteva dintre avantajele principale ale colaborării cu noi:

1.Expertiză și Experiență: Junior Group dispune de un colectiv de specialiști cu o vastă experiență în domeniul securității, gestionării și protecției informațiilor. Echipa noastră este formată din profesioniști calificați și instruiți pentru a oferi soluții eficiente și fiabile.

2.Soluții Personalizate: Nevoile și cerințele fiecărui client sunt unice, iar la Junior Group înțelegem acest lucru. De aceea, oferim soluții personalizate adaptate specificului fiecărui proiect și fiecărei organizații. Analizăm în detaliu cerințele și riscurile asociate și propunem soluții adaptate pentru a asigura un nivel optim de securitate.

3.Licențe și Certificări: Junior Group este autorizată și certificată de autoritățile competente pentru proiectarea, instalarea și întreținerea diverselor tipuri de sisteme de securitate, inclusiv sisteme de alarmă împotriva efracției, sisteme de detectare și alarmare incendiu, sisteme de control acces și sisteme de supraveghere video.

4.Servicii Complete: Oferim o gamă completă de servicii, începând de la consultanță și proiectare până la furnizarea, instalarea și mentenanța echipamentelor. Echipa noastră este pregătită să vă asiste pe întreg parcursul procesului, garantând o implementare eficientă și fără probleme a sistemelor de securitate.

5.Suport Tehnic și Service Profesionist: După instalarea sistemelor, Junior Group oferă servicii de suport tehnic și mentenanță continuă pentru a asigura funcționarea optimă și fiabilitatea echipamentelor pe termen lung. Echipa noastră de tehnicieni este disponibilă pentru a răspunde prompt oricăror solicitări și pentru a interveni în cazul apariției unor probleme.

Colaborând cu noi pentru montarea sistemelor de securitate, clienții beneficiază de o protecție de încredere și de un parteneriat de lungă durată în asigurarea securității și protecției bunurilor și a persoanelor.

Profesionalism
Prețuri competitive
Comunicare
Strategie
Performanță
Adaptabilitate

CLIENȚII NOȘTRI

Furnizare echipamente tehnica de calcul
Structuri apartinand Ministerului Apararii Nationale(Unitatea Militara 02022,Unitatea Militara 02133,Unitatea Militara 02192,etc)
Autoritati Publice Locale (Primaria Orasului Eforie, AN Apele Romane – Directia Apelor Dobrogea Litoral
Agentia pentru Protectia Mediului
Agentia Judeteana pentru ocuparea Fortei de Munca Constanta

Structuri apartinand Ministerului Transportului,Constructiilor si Turismului (Sucursala Regionala CF Constanta,etc)
Structuri apartinand Ministerului Educatiei si Cercetarii (Asociatia de Calificare si Recrutare pt tineret,etc.)
Directia Agricola Constanta
Agentia pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Constanta
SiglaANPM2011
sigla_cfr_fundal_transparent_200x92px
sigla_guv_coroana_albastru (1)
Proiectare, realizare sistem de supraveghere video,
control acces, antiefractie, antiincendiu si mentenanta
Casa de Asigurari de Sanatate Constanta
Comuna Mihai Viteazu
Primaria Tortoman
Primaria Silistea
CN CFR Sucursala Regionala Constanta
Comuna Corbu
Gradinita cu Program Prelungit Paradisul Copiilor
Gradinita cu Program Prelungit "Florilor"
Tomis Agregate
Agentia de Protectie a mediului etc
Institutul de Stat pentru Testarea și Înregistrarea Soiurilor

Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” Cumpana
Noran Office SRL
Penitenciarul Poarta Alba
Hotel Savoy
Oficiul National al Registrului Comertului Constanta
Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta
Unitatea De Asistenta Medico-sociala Agigea
hidroelectrica_desktop
sigla_rc_cu_text
descărcare (4)
logo_site_300
descărcare (2)
savoy_hotels_resorts_dourado
jurilovca
logo-tomisagregate
sigla_cfr_fundal_transparent_200x92px
0123456789001234567890%

Proiecte implementate cu succes

0123456789001234567890+

Colaborări cu organizații de top din diverse sectoare industriale

0123456789001234567890+

Experiență

0123456789001234567890+

Contracte cu clienții

bt_bb_section_top_section_coverage_image

SOLICITĂ O OFERTĂ DE PREȚ

https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2019/04/portfolio-03.jpg

  Câmpurile marcate sunt obligatorii *

  Abonează-te la
  Newsletter-ul Nostru

   JUNIOR GROUP SRLSediu
   Constanta, Strada Dumbrava Rosie, Nr. 59
   Punct de lucru
   Constanta, Strada Sabinelor, Nr. 26
   Locul 1 in Top Profit Romania Microintreprinderi 2023, judetul ConstantaDomeniul 4741: Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate
   https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/02/banut-locul-1.jpg
   Urmareste-ne si peSocial Media
   JUNIOR GROUP SRLSediu
   Constanta, Dumbrava Rosie, Nr. 59
   Punct de lucru
   Constanta, Strada Sabinelor, Nr. 26
   Locul 1 in Top Profit Romania Microintreprinderi 2023, judetul ConstantaDomeniul 4741: Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-lui in magazine specializate
   https://www.junior.ro/wp-content/uploads/2024/02/banut-locul-1.jpg
   Urmareste-ne si peSocial Media

   2002-2024 Junior Group. Toate drepturile rezervate.

   2002-2024 Junior Group. Toate drepturile rezervate.